Árak és felhasználási lehetőségek
MAXI‑TAX® WINPRO Kettős Könyvviteli Programrendszer
Könyvelés, bérszámfejtés, eszköz nyilvántartás,
projekt irányítás egy rendszerben


Egyéni felhasználók részére

Ez az ajánlat azoknak a kisebb vagy induló vállalkozásoknak készült, amelyek saját könyvelésüket, azaz 1 db cég adminisztrációját kívánják vezetni a programrendszer segítségével, akár az opcionális Hálózati csoportmunka modul használatával számítógép hálózatban is, de várhatóan nem rendelkeznek túl nagy éves könyvelt tételszámmal. Több kisebb vállalkozás esetén lehetőség van cégenkénti felhasználási szerződés kötésére, vagy ha az előnyösebb, akkor igénybe vehetők a Könyvelőirodák és nagyobb cégek/cégcsoportok részére kialakított szerződés konstrukciók.

Maximális
tételszám
(db/év)
Bérleti díj
(Ft/hó)
Vételár
(Ft)
Követési díj
a vételt követő években
(Ft/év)*
4.000 nem bérelhető 42.000 42.000
8.000 13.500 árajánlat alapján 70.000
20.000 17.500 árajánlat alapján 85.000

!A program alapszolgáltatásai opcionális modulokkal bővíthetők.
*Követési díj csak vétel esetén, a vételt követő évtől fizetendő.

A bérleti és vételi konstrukciók egyaránt magukban foglalják a program részletes oktatási és kezelési dokumentációját, a programrendszer folyamatos továbbfejlesztését, ügyfélszolgálatunk díjmentes telefonos segítségnyújtását, valamint Elektronikus Ügyfélszolgálatunk használati jogát (pl. ügyintézésre vagy a mindenkori új programváltozatok, dokumentációk letöltésére).

A fenti árak nettó árak, nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t !


Könyvelőirodák és nagyobb cégek/cégcsoportok részére

Ez az ajánlat azoknak a vállalkozásoknak/cégcsoportoknak készült, amelyek egy cégnév alatt, egynél több cég és/vagy korlátlan számú könyvelési tétel adminisztrációjához kívánják a programrendszert felhasználni, vagy az opcionális Hálózati csoportmunka modul segítségével számítógép hálózatban kívánják használni. Ezek a szerződés konstrukciók már alapesetben is korlátlan számú vállalkozás adminisztrációjához adnak jogosultságot, legalább 3 számítógép használati jogával.

Számítógépek száma**
(db)
Bérleti díj
(Ft/hó)
Vételár
(Ft)
Követési díj
a vételt követő években
(Ft/év)*
1-3 25.000 árajánlat alapján 105.000
4-6 27.500 árajánlat alapján 105.000
7-12 37.000 árajánlat alapján 120.000

!A program alapszolgáltatásai opcionális modulokkal bővíthetők.
*Követési díj csak vétel esetén, a vételt követő évtől fizetendő.
**Számítógépenként egy telepített programpéldány értendő. Ha egy fizikai számítógépre több programpéldány is telepítésre kerül, akkor minden programpéldány külön számítógépként kerül beszámításra. A táblázatban szereplőknél nagyobb gépszám esetén, kérje ügyfélszolgálatunk tájékoztatását.

A bérleti és vételi konstrukciók egyaránt magukban foglalják a program részletes oktatási és kezelési dokumentációját, a programrendszer folyamatos továbbfejlesztését, ügyfélszolgálatunk díjmentes telefonos segítségnyújtását, valamint Elektronikus Ügyfélszolgálatunk használati jogát (pl. ügyintézésre vagy a mindenkori új programváltozatok, dokumentációk letöltésére).

A fenti árak nettó árak, nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t !


Opcionálisan választható kiegészítő modulok

Ezek az extra modulok nem részei az alap szerződés konstrukcióknak, mivel funkciójuk speciális, nem minden felhasználó igényli a használatukat, így fejlesztési/fenntartási költségeik sem lettek beépítve a program alapdíjába. Általában olyan hatékonyság növelő vagy kényelmi szolgáltatásokat nyújtanak, melyek szükségessége egy könyvelő/könyveltető cég részéről jól felmérhető, várható haszna előre kalkulálható. Egymástól teljesen függetlenül választhatók egy év vonatkozásában és az adott éven belül tetszőleges időpontban aktiválhatók.

Modul Éves díj
(Ft)
MAXI-TAX™ Operátor™ NAV/MNB M2M adatkapcsolat modul
Ez a program modul M2M online adatkapcsolattal közvetlenül képes adatokat elérni, illetve letölteni a NAV és az MNB felhő adatbázisaiból. Néhány egérkattintással az összes könyvelt cég, minden bejövő számlája, kimenő számlája és online-pénztárgépeinek naplóállományai automatikusan letöltődnek a könyvelést végző személy MAXI‑TAX™ adattáraiba, ott megtekinthetők, elemezhetők, kinyomtathatók és igény szerint, további kapcsolódó szolgáltatások segítségével, külön átalakítások nélkül, automatizált módon, szuperkönnyen importálhatók a könyvelésbe. Nincs szükség tehát arra, hogy a könyvelő számla import adatállományokat kérjen ügyfeleitől vagy manuálisan import adatállományokat töltsön le a NAV online felületeiről, a MAXI‑TAX™ WinPro mindezekről gondoskodik, eddig soha nem tapasztalt, elképesztő kényelmet nyújtva a könyvelési adatok begyűjtése terén.
díjmentesen használható
"NAV OSA M2M kimenő számla robotkönyvelő" modul
Lehetővé teszi a NAV M2M adatkapcsolattal letöltött vevői számlák egyenkénti vagy csoportos, automatizált lekönyvelését. Nincs szükség export/import fájlokra és kompatibilitási átalakításokra, a könyvelés szuperkönnyen, néhány gombnyomással elvégezhető, előtte a könyvelendő adatok áttekinthetők, ellenőrizhetők. Kiváltja a vevői számlák kézi adatrögzítését. A modul felhasználási díja tartalmazza a hagyományos fájl alapú "Kimenő számla import" modul teljeskörű használatának lehetőségét is.
48.000
"NAV OSA M2M bejövő számla robotkönyvelő" modul
Lehetővé teszi a NAV M2M adatkapcsolattal letöltött szállítói számlák egyenkénti vagy csoportos, automatizált lekönyvelését. Nincs szükség export/import fájlokra és kompatibilitási átalakításokra, a könyvelés szuperkönnyen, néhány gombnyomással elvégezhető, előtte a könyvelendő adatok áttekinthetők, ellenőrizhetők. Kiváltja a szállítói számlák kézi adatrögzítését. A modul felhasználási díja tartalmazza a hagyományos fájl alapú "Bejövő számla import" modul teljeskörű használatának lehetőségét is.
48.000
"NAV OPF M2M online-pénztárgép naplóállomány robotkönyvelő" modul
Lehetővé teszi a NAV M2M adatkapcsolattal letöltött, online-pénztárgép naplóállományokból kinyerhető, könyvelhető pénztári adatok naplóállományonkénti vagy csoportos, automatizált lekönyvelését. Nincs szükség export/import fájlokra és kompatibilitási átalakításokra, a könyvelés szuperkönnyen, néhány gombnyomással elvégezhető, előtte a könyvelendő adatok áttekinthetők, ellenőrizhetők. Kiváltja a pénztárgép adatok kézi adatrögzítését.
48.000
"NAV M2M All In One robotkönyvelő" modulok kedvezményes csomagban
Ez a csomag egyben, kedvezményes áron teszi lehetővé a NAV M2M adatkapcsolattal letöltött vevői/szállítói számlák és online-pénztárgép naplóállományok adatainak egyenkénti vagy csoportos, automatizált lekönyvelését. A három NAV M2M robotkönyvelő modul együttes felhasználása esetén, automatikusan ezen a kedvezményes csomagáron biztosítjuk a modulok használatát.
108.000
"Kimenő számla import" modul
Lehetővé teszi a vevői számlák importálását és automatikus adatrögzítését bármilyen számlázó programból, dedikált MAXI‑TAX™ WinPro vagy NAV XML formátumban. Kiváltja a vevői számlák kézi adatrögzítését.
27.000
"Bejövő számla import" modul
Lehetővé teszi a szállítói számlák importálását és automatikus adatrögzítését a NAV Online Számla rendszeréből. Kiváltja a szállítói számlák kézi adatrögzítését.
27.000
"Bank Interconnect" modul
Képes bármely Magyarországon működő bank terminál alapú vagy online rendszeréből átvenni a számla történet vagy bankszámla kivonat adatokat. Képes azokat értelmezni, automatikusan kontírozni, szükség esetén a megfelelő számlához párosítani, majd automatikusan lekönyvelni. 100%-ban kiváltja a banki tételek kézi adatrögzítését.
48.000
"Csomagfutár" modul
Lehetővé teszi csomagfutár cégek utánvétes kézbesítéssel kapcsolatos elszámolási adatainak importálását és automatikus adatrögzítését az adott cégek nyilvántartó rendszereiből kinyerhető export adatállományok alapján.
48.000
"InternetPay" modul
Lehetővé teszi az internetes fizető rendszerekből (pl. PayPal, SimplePay, Barion, stb.) származó elszámolási adatok importálását és automatikus adatrögzítését az elérhető export adatállományok felhasználásával.
48.000
"Hálózati csoportmunka" modul
Lehetővé teszi az adatrögzítést és a központi adattárolást helyi számítógép hálózatokon. Biztosítja, hogy egy kisebb munkacsoport vagy egy egész iroda munkatársai akár egyidőben is együtt dolgozzanak a számítógép hálózatukon elhelyezett adattárakban külön cégekkel, vagy akár egyetlen nagy céggel, bármilyen kombinációban. Teljesen kiváltja az adatok számítógépek közötti manuális mozgatását. Egyaránt használható Windows, Linux és MacOS alapú hálózati kiszolgálókkal, illetve NAS-okkal gigabites hálózati környezetben.
30.000
"DokuConnect-MT" modul (csatolt dokumentumok)
Lehetőséget biztosít belső feljegyzések és külső dokumentumok fájljainak csatolására a MAXI‑TAX™ WinPro-ban tárolt nyilvántartásokhoz. Egy személyhez pl. csatolhatók az előző munkahelyéről hozott dokumentumai, eredeti aláírt nyilatkozatai, munkaszerződése vagy bizonyítványai, az eszköz nyilvántartásban tárolt cégautó adataihoz forgalmi engedélyének, biztosítási papírjainak dokumentumai vagy akár egy lekönyvelt számlához annak eredeti képe. Szinte bármilyen formátumú dokumentum csatolható pl. PDF, JPG, DOCX vagy bármi más még akár hang- vagy videofelvétel is. Ezek bármikor megnézhetők vagy akár szerkeszthetők is az adott nyilvántartásból / adatcsoportból mindössze néhány gombnyomás vagy egérkattintás után.
27.000
"Projekt irányítási rendszer" modul
Lehetővé teszi munkaszámokhoz kapcsolódó projektek létrehozását és szinte mindenre kiterjedő irányítását. Naptárszerűen rögzíthetők az egyes projektek eseményei, megbeszélések, árajánlatok, szerződések időpontjai és adatai, tervezett számlák kiadási és várt számlák beérkezési időpontjai, teljesítésük feltételei. Jelezhető az egyes események megtörténte vagy meghiúsulása, az események egymáshoz kapcsolhatók. Rögzíthető a projektek tervezett/tényleges árbevétele és költségei, ezen belül külön a személyi bérköltségek óraszámra lebontva. A könyvelésből automatikusan átvehetők a projektek tényleges, lekönyvelt árbevétel/költség adatai. A tervezett és tényleges adatokból hatékonysági elemzések, grafikonok készíthetők, vállalatirányítási információk nyerhetők. Nélkülözhetetlen eszköz minden olyan cégnél, ahol a könyvelésen túlmutató, hatékonysági elemzésekre van szükség vagy a projektek száma, részletessége, időtartama igényli a pontos, hosszútávú irányítást.
60.000

Az opcionális modulok díjai függetlenek az alapprogramhoz választott felhasználási konstrukciótól, minden esetben az alapprogram bérleti díján, vételárán vagy követési díján felül, a modul aktiválását megelőzően, egy összegben fizetendők és az alapprogram felhasználási évével azonos könyvelési év vonatkozásában történő felhasználásra jogosítanak. Az opcionális modulok a program alapváltozatában korlátozott funkcionalitással kipróbálhatók, aktiválásuk után az adott évre már nem visszamondhatók.

A fenti árak nettó árak, nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t !


Speciális szolgáltatások

Szolgáltatás Díj Mértékegység
Egyedi megrendelés alapján történő adatbázis bevizsgálás, ellenőrzés, konvertálás, adatexport, adatimport 10.000 Ft/munkaóra-tól
Az Elektronikus Ügyfélszolgálat használatához szükséges azonosító/jelszó cseréje 8.000 Ft/alkalom
Elfelejtett adattár/cég/dokumentum jelszó "kikódolása" 15.000 Ft/db
Elveszett számla vagy szerződés példány pótlása 5.000 Ft/db

A fenti árak nettó árak, nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t !


Aktuális középárfolyam:

1 EUR = 391,11 Ft
1 USD = 359,51 Ft
1 GBP = 464,38 Ft
1 CHF = 404,72 Ft
További középárfolyamok »
 

Telefonos Ügyfélszolgálat:

+36 1 424 0341
+36 1 424 0342
1507 Budapest Pf. 65
ntx kukac ntx pont hu
MAXI-TAX® WINPRO® Könyvviteli Programrendszer
NTX-PS Kft. Elektronikus Ügyfélszolgálat

17 éve a könyvelők szolgálatában.

 

Weboldalunk a működéséhez cookie-t, azaz sütit használ. A hatályos törvények értelmében kérjük engedélyezze a sütik használatát, vagy ha ez bármilyen okból nem elfogadható Önnek, akkor zárja be weboldalunkat.