MAXI-TAX® WINPRO ... két évtizednyi maximalizmus

Könyvvizsgálóbarát szoftver Kettős könyvviteli program, bérszámfejtő program,
eszköz nyilvántartó program,
ingyenes szoftvertámogatás,
díjmentes számlaimport lehetőség
bármilyen számlázó programból,
integrált rendszer, amely modulonként is elérhető.

Ha szeretne egy gazdaságosan működtethető, igazán professzionális kettős könyvviteli programrendszert, bérszámfejtő és eszköz nyilvántartó modullal akár több millió adat gond nélküli nyilvántartására, szeretné már meglévő számlázó programjából számláit mindössze néhány kézmozdulattal átemelni könyvelésébe, szeretne egérmentesen adatot rögzíteni Windows XP, Vista vagy Windows 7/8/10 környezetben, és szeretné ha egy erre specializálódott csapat díjmentesen segítené ebben, akkor jó helyen jár. Ez a honlap a MAXI-TAX® WINPRO Könyvviteli Programrendszer otthona, amelyet a programrendszer felhasználóinak kiszolgálására és a programrendszer iránt érdeklődők informálására hoztunk létre.

Ha van türelme áttekinteni az Önnek itt elhelyezett információkat látni fogja, hogy nekünk van türelmünk Önt kiszolgálni. Az elmúlt két évtizedben is ezzel foglalkoztunk, megoldottunk sok száz törvénymódosítási problémát és eredményesen álltuk a versenyt az ügyviteli szoftverek piacán. A MAXI-TAX® WINPRO Könyvviteli Programrendszer a legújabb technológiákon alapuló, modern termék, gondos kezek és pontos elmék munkája, amely megszületése óta folyamatosan fejlődik. Ha mellette dönt, biztosan jó munkaeszközre lel.

Gondos tervezés, pontos kivitelezés ... ez minden tevékenységünk alapja.

Bejelentkezés

Szerződéses partnereink bejelentkezést követően férhetnek hozzá Elektronikus Ügyfélszolgálatunk további szolgáltatásaihoz, a folyamatban lévő fejlesztésekkel kapcsolatos információkhoz, illetve tölthetik le aktuális programverzióinkat és dokumentációinkat.
Aktuális középárfolyam:

1 EUR = 314,62 Ft
1 USD = 268,06 Ft
1 GBP = 361,26 Ft
1 CHF = 268,95 Ft
További középárfolyamok »
 

Telefonos Ügyfélszolgálat:

(+36-1) 424-0341
(+36-1) 424-0342
1507 Budapest Pf. 65
ntx kukac ntx pont hu
MAXI-TAX® WINPRO® Könyvviteli Programrendszer
NTX-PS Kft. Elektronikus Ügyfélszolgálat

17 éve a könyvelők szolgálatában.