Kettős könyvviteli program, bérszámfejtő program,
eszköz nyilvántartó program, ingyenes szoftvertámogatás és
díjmentes számlaimport lehetőség bármilyen számlázó programból:

MAXI-TAX® WINPRO Könyvviteli Programrendszer
Korlátlan felhasználással, 6 számítógépre, akár hálózatban is
havi 15,800.- Ft + ÁFA áron.

Ha szeretne a fenti feltételekkel 2014-re egy kettős könyvviteli programrendszert bérszámfejtő és eszköz nyilvántartó modullal, szeretne több százezer vagy akár több millió adatot gond nélkül nyilvántartani, szeretné egy meglévő számlázó programból számláit, esetleg ügyfelei számláit néhány kézmozdulattal beemelni könyvelésébe, szeretne egérmentesen adatot rögzíteni Windows XP, Vista vagy Windows 7/8 környezetben, és szeretné ha egy erre specializálódott csapat díjmentesen segítené ebben, akkor jó helyen jár. Ez a honlap a MAXI-TAX® WINPRO Könyvviteli Programrendszer otthona, amelyet a programrendszer felhasználóinak kiszolgálására és a programrendszer iránt érdeklődők informálására hoztunk létre.

Ha van türelme áttekinteni az Önnek itt elhelyezett információkat látni fogja, hogy nekünk van türelmünk Önt kiszolgálni. Az elmúlt két évtizedben is ezzel foglalkoztunk, megoldottunk sok száz törvénymódosítási problémát és folyamatosan álltuk a versenyt az ügyviteli szoftverek piacán. A MAXI-TAX® WINPRO Könyvviteli Programrendszer a legújabb technológiákon alapuló, modern termék, gondos kezek és pontos elmék munkája, amely megszületése óta folyamatosan fejlődik. Ha mellette dönt, biztosan jó munkaeszközre lel.

Gondos tervezés, pontos kivitelezés ... ez minden tevékenységünk alapja.

Bejelentkezés

Szerződéses partnereink bejelentkezést követően férhetnek hozzá Elektronikus Ügyfélszolgálatunk további szolgáltatásaihoz, a folyamatban lévő fejlesztésekkel kapcsolatos információkhoz, illetve tölthetik le aktuális programverzióinkat és dokumentációinkat.
 

Telefonos Ügyfélszolgálat:

(+36-1) 424-0341
(+36-1) 424-0342
1507 Budapest Pf. 65
ntx kukac ntx pont hu
MAXI-TAX® WINPRO® Könyvviteli Programrendszer
NTX-PS Kft. Elektronikus Ügyfélszolgálat

17 éve a könyvelők szolgálatában.